CD-Reclame Open 2017

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor ons open toernooi. Dit wordt, net zoals voorgaande jaren weer gehouden in week 34. (zondag 20-8 t/m zondag 27-8-2017)

Zoals jullie weten is dit het enige open toernooi dat WTV jaarlijks organiseren. Vorig jaar hadden we, voor t eerst sinds jaren weer een record aantal deelnemers, waar onder natuurlijk veel eigen leden, maar dit kunnen er nog meer zijn!

Mocht je graag mee willen doen, maar je hebt geen partner, schrijf je dan gewoon in en wij zoeken een partner voor jou.

Ook dit jaar zal er weer een grote loterij gehouden worden met prachtige prijzen.  Dus schrijf je in en dan gaan we er weer een gezellig en sportief toernooi van maken! Inschrijven kan tot en met zondag 13 augustus 2017!

Voor vragen kun je altijd bij één van de leden van de toernooicommissie terecht. Dus bij Harry, Anne, Pedro en Lidy