Nieuwe Tennisleraar stelt zich voor

Beste clubleden van TC Wehl.

Door het bestuur ben ik gevraagd de tennislessen te gaan verzorgen bij de Wehlse tennisvereniging. Mijn naam is Remco Lefering, ik ben 48 jaar, gehuwd en woon in Doetinchem. In het dagelijks leven werk ik als register casemanager verzuim bij een arbodienst in Doetinchem en Zevenaar.

Afgelopen jaar heb ik mijn tennisopleiding afgerond en heb ik mijn KNLTB licentie ontvangen voor tennisleraar A. Ik heb 2 jaar in Australiƫ gewoond, tennisland bij uitstek. Daar heb ik in 2006 een opleiding gedaan, goedgekeurd door Tennis Australia, voor tenniscoach level 1. Bij de Wehlse tennisvereniging wil ik het beste uit de twee werelddelen in mijn lessen in praktijk brengen.

Ik kijk er naar uit om tennisles te gaan geven bij de vereniging in Wehl en jong en oud enthousiast te maken voor de tennissport. Samen met het bestuur en vrijwilligers wil ik mij ook inzetten om het ledenaantal bij de vereniging te laten groeien. Hiervoor gaan we binnen kort starten met schooltennis in Wehl. Een prima initiatief van de vereniging.

Graag verwelkom ik je binnenkort op de tennisles. Wil je meer weten over de leskosten en voorwaarden neem dan even contact met mij op via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/Whatsapp naar         06-49804043. Ik stuur je dan informatie toe en een inschrijfformulier.

Groet Remco