CD-Reclame Open in het regio Nieuws

Tennis is een sport dat er landelijk moeite mee heeft om leden vast te houden”, stelt voorzitter Hans ten Boom. “Waar dat door komt weet ik niet. Wij vanuit de regio zijn druk bezig om met de tennisverenigingen weer aantrekkelijk te maken.” Ook op het tennistoernooi dat deze week georganiseerd wordt op de Wehlse banen is duidelijk te merken dat de jeugd weg blijft. “Het is heel moeilijk. Wij merken het ook bij ons dat het steeds minder wordt. De jeugd heeft de toekomst, dus laat hen maar weer komen”, zegt een tennisster uit Zevenaar. Voorzitter Hans ten Boom is het daar mee eens en daarom zet zijn vereniging daar op in. “De Nationale Sportweek start op 17 september. Dan staan in het centrum van Doetinchem allerlei sporten. Daar staan wij ook met de gezamenlijke verengingen van Doetinchem om de sport onder de aandacht te brengen.”