Voorjaarscompetitie KNLTB 2016 (uitslagen 1e weekend)

Voorjaarscompetitie KNLTB 2016

Het 1e weekend zit er weer op van deze tenniscompetitie. Vanuit onze vereniging doen er 5 teams mee aan de Voorjaarcompetitie Midden Voorjaar (2 op vrijdag en 3 op zaterdag) en 1 team aan Landelijk Voorjaar 2016 (op zondag).

Op vrijdagavond zijn onze teams begonnen met een thuiswedstrijd, beide teams gelijktijdig thuis! Het damesteam dubbel heeft met 2-2 gelijkgespeeld tegen LTC Doetinchem (De Vijverberg), en ook het gemengd team heeft met 2-2 gelijkgespeeld, maar dan tegen LTC Gorssel.

Onze zaterdagteams zijn alle drie begonnen met een uitwedstrijd. Het mixteam is begonnen met een 5-0 overwinning tegen Voorst, heren 1 heeft met 0-6 verloren tegen TC Welgelegen (Warnsveld) en heren 2 heeft met 5-1 gewonnen bij TV De Hoven (bij Zutphen).

Tot slot ons zondagteam: zij zijn begonnen met een uitwedstrijd De Wiltsangh (Nunspeet) en hebben daar met 3-2 gewonnen.

Programma voor weekend van 15, 16 en 17 april a.s.

15 april Damesteam    uit naar Loenen (Veluwe)

Mixteam       uit naar Eerbeek

16 april Mixteam        thuis tegen De Sprong (Doetinchem), aanvang 13.00 uur

Heren 1         thuis tegen de Sprong (Doetinchem), aanvang 13.00 uur

Heren 2         thuis tegen Westervoort, aanvang 11.30 uur

17 april Mixteam        thuis tegen Loenen (Veluwe), aanvang 10.00 uur

U bent allen welkom om te komen kijken!