De voorzitter stelt zich voor

Maak kennis met ons nieuwe bestuur!

Op 16 februari zijn we door de algemene ledenvergadering benoemd als bestuur van de Wehlse Tennisvereniging (WTV). Graag stellen we ons aan jullie voor!

Het bestuur bestaat uit:

·         Hans ten Boom, voorzitter (nieuw)

·         Iris Spijker, secretaris (Iris gaat haar 2e jaar in als bestuurslid)

·         Thea Derksen, penningmeester (Thea is al bijna 5 jaar bestuurslid)

·         Nick Jansen, bestuurslid (Nick gaat zijn 2e jaar in als bestuurslid)

·         Adri Jansen, Ledenadministratie, bestuurslid (nieuw)

Er is nog een vacature voor een bestuurslid. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een korte kennismaking met de voorzitter

Hans ten Boom (voorzitter)

48 jaar. Sinds 2003 woon ik weer in Doetinchem, na ruim 13 jaar in het westen van het land te hebben vertoefd. Zelf ben ik gescheiden en heb 4 kinderen (2 jongens en 2 meiden in de leeftijd van 17 t/m 23) die bijna allemaal studeren en uitgevlogen zijn. Ik werk momenteel als zelfstandige in de infrastructuur en heb momenteel een opdracht bij RWS in Arnhem. Samen met een team werken we aan het groot onderhoud van de grote bruggen over de rivieren in Gelderland. Daarnaast geef ik geregeld trainingen en gastcolleges bij o.a. de Betonvereniging en Hogescholen. In mijn jeugdjaren heb ik ook getennist.

Met waterpolo ben ik uiteindelijk verder gegaan tot vorig jaar, toen ben ik weer meer recreatief gaan spelen en wilde weer gaan tennissen. Samen met mijn vriendin Mariet Kets hebben we er 3jr over gedaan om weer lid te worden van een tennisvereniging. Uiteindelijk hebben we voor Wehl gekozen, omdat daar o.a. nog gravelbanen waren. Dat deze gravelbanen al buitengebruik waren wisten we toen nog niet ;)

Waarom ik wel voorzitter wilde worden? Het antwoordt zit hem in het woord “Passie”. In de korte tijd dat ik nu lid ben van deze club, draag ik het een groot warm hart toe. Dat de tijd nu is gekomen dat er met de club iets moet gebeuren en dat we met zijn allen de schouders er onder moeten zetten is een feit. Het zit dan ook niet in mijn karakter om aan de zijlijn toe te kijken. Ik hoop dan ook dat we met alle leden onze vereniging weer in de lift krijgen.

Mijn motto is: Zeg het direct en zeg het waar het hoort. Dus wacht niet met het stellen van een vraag tot de Algemene ledenvergadering maar spreek me direct aan. Ik kan dan, indien nodig, direct maatregelen treffen.