Tennissen in Montferland !

Ieder betalend lid van één van de hierboven genoemde verenigingen mag gebruik maken van de banen van alle hierboven genoemde verenigingen zonder hiervoor te hoeven betalen (bijdrage introducé e.d.).

Voorwaarden en restricties:

• “Eigen” leden hebben voorrang op het gebruik van de banen.
  • Indien leden bij een andere dan hun eigen vereniging gaan tennissen dienen zij met hun eigen pasje af te hangen volgens het bij de gastvereniging geldende beleid.
  • Indien alle banen bezet zijn dan dienen gastleden hun baan af te staan aan “eigen” leden.
  • Indien bij aankomst van de gastleden alle banen bezet zijn dienen de gastleden te wachten tot er een baan vrij komt. Hierbij geldt dat gastleden “eigen” leden niet kunnen afhangen.
  • Indien er een uitwisseling plaatsvindt waarbij er “eigen” leden samenspelen met  gastleden dan geldt gewoon het afhangbeleid van de betreffende vereniging en hoeven gastleden dus niet hun baan af te staan.