Montferland racketmiddag

Montferland racket-middag:

Eén keer per twee weken zal op één van de verenigingen (op alfabetische volgorde) op maandagmiddag vanaf 13:30 uur een racketmiddag zijn waaraan alle leden van de Montferland verenigingen deel kunnen nemen.

Dit start in de eerste week van november bij LTC de Kolkstede in Beek.

Hoe werkt dit:

• Leden hoeven zich hiervoor niet aan te melden maar komen gewoon op de maandagmiddag naar de betreffende vereniging.
  • De rackets zullen dan “getrokken” worden waarmee er dus setjes voor op de baan gecreëerd worden.
  • In principe zal er altijd gedubbeld worden maar afhankelijk van het aantal personen dat aanwezig is kan er ook een enkelpartij tussen zitten.
  • Het is voor zowel dames als heren en er zal dus ook gedubbeld en gemixt worden.
  • Er zullen twee rondes van een uur gespeeld worden. Dit betekent dus van 13:30 tot 14:30 en van 14:30 tot 15:30 uur.

Data en locaties:

13 januari        13:30 uur        Wehlse TV